Sæbynit ny partner<br> i Advokatfirmaet Kühnel

Sæbynit ny partner
i Advokatfirmaet Kühnel

10. september 2016 - kl. 9:08 - af

Advokat Jacob Thorup Larsen indtrådte pr. 1. september 2016 som ny partner og medejer af Advokatfirmaet Kühnel med kontorer i Aalborg og Hobro.

Jacob Thorup Larsen tiltrådte tidligere i år advokatfirmaet og arbejder primært med erhvervsretten, men med næsten 20 års advokaterfaring beskæftiger Jacob sig med flere områder inden for branchen og løser adskillige opgaver, som advokatfirmaets kunder møder i dagligdagen.

Lars Kühnel oplyser:
-Jacob har gennem næsten 20 års arbejde i Sæby, Frederikshavn og Hjørring oparbejdet et stort netværk. Særligt med bestyrelsesposten i Turisthus Nord, FREDERIK og Sæby Erhvervsforening samt bopæl i Sæby i hele perioden – hvor han i øvrigt bliver boende. Derudover har Jacob en bred juridisk base inden for erhvervsrådgivning og en ukompliceret kundetilgang.

-Jeg håber, firmaet kan drage nytte heraf. Vi bliver desuden nemt tilgængelige, også for kunder uden for Aalborg, med flytningen til nytår til Gasværksvej på Østre Havn, som er beliggende ganske tæt ved motorvejen. ”

Jacob Thorup Larsen siger:
-Jeg er blevet taget godt imod i Advokatfirmaet Kühnel og har fundet den rette hylde. Det gør det naturligt at træde ind i ejerkredsen, når det tilbyder sig. Jeg ser frem til at være med til at udvikle forretningen på en sund og naturlig måde sammen med Lars.

Partnerkredsen i Advokatfirmaet Kühnel består herefter af advokaterne Lars Kühnel, Jacob Thorup Larsen og associeret partner Kim Bønlykke Christensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbynit ny partner
i Advokatfirmaet Kühnel'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER