Festlig afsked med kendt<br> ansigt i Meny Sæby

Festlig afsked med kendt
ansigt i Meny Sæby

10. september 2016 - kl. 9:28 - af

Meny Sæby holdt fredag en lille festlige reception og afskedsfest for Carsten Knudsen, der har været et kendt ansigt i butikken i otte år.

Nu rejser han fra byen, og fredag fik såvel kolleger som kunder mulighed for at sige pænt farvel med gaver, lækker tapas fra slagterafdelingen og en lille én ved siden af.

Steffen Brandt – ikke ham fra TV2 – afløser Carsten Knudsen i den populær butik – fødevaremarked i Vestbyen – er efter en total ombygning og renovering nu 2800 kvadratmeter stor, og alt er nyt.

Det topmoderne nye fødevaremarked på Stygge Krumpensvej i Sæby har en god placering sammen med de mange andre butikker i Vestbyen. Der er rigtig gode forhold både for personale og kunder, som blandt andet har en kæmpe p-plads til rådighed.

-Vi har Danmarks flotteste fødevaremarked, som også er et af landets største. Vi har nu alt, hvad kunderne kunne ønske sig, og har vi det ikke, vil vi gøre alt for at skaffe det. Vi er her for kundernes skyld, og vores gode service vil fortsat være vores allervigtigste prioritet, siger slagermester Benny.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Festlig afsked med kendt
ansigt i Meny Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger