Nordjyske forsikringskunder skal dele nyt overskud

Nordjyske forsikringskunder skal dele nyt overskud

9. september 2016 - kl. 0:04 - af

GF Forsikring er kommet rigtig godt fra start i 2016. Det vil de nordjyske kunder komme til at mærke, når GF fra januar for første gang deler overskuddet på alle forsikringer.

De nordjyske forsikringskunder i GF kan alle se frem til at få del i et nyt overskud, når året er omme. Udviklingen i skader i årets første måneder har nemlig været så positivt på alle forsikringer, at det kundeejede selskab allerede nu tør melde klart ud om forventningerne til årets overskudsdeling:

– Vi tør godt love, at alle de nordjyske GF-kunder vil kunne mærke den gode udvikling på pengepungen, siger formand for GF Nord, Jens Jørgen Vinther, på baggrund af GF Forsikrings halvårsrapport, der netop er offentliggjort.

Resultatet af forsikringsvirksomheden i første halvår af 2016 viser på landsplan et overskud på 99,9 mio. kroner mod 62,3 mio. kroner i samme periode i fjor. Det skyldes både afløbsgevinster, og at vejrguderne indtil videre har sørget for mildt forsikringsvejr.

Overskudsdeling på alle forsikringer
– Vi har sat flere penge af til skader, end der har været behov for her i årets første måneder. Både på bilforsikringen og på de andre forsikringer har der været fornuftige skadeforløb, og det vil alle kunder kunne mærke, da vi netop har udvidet overskudsdelingen, forklarer Jens Jørgen Vinther.

Hvor stor overskudsdelingen konkret bliver i kroner og øre for den enkelte forsikringstager i Vendsyssel, afhænger af, hvor store skadeudgifterne bliver i de kommende måneder.

– GF Forsikring er ejet af kunderne. Så vores mål er ikke at tjene mange penge, men at forsikringsforretningen løber rundt, og at vi samtidig kan sætte det nødvendige til side, så vi kan udvikle os, og vi kan sikre en sund forretning til gavn for kunderne, slutter Jens Jørgen Vinther.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyske forsikringskunder skal dele nyt overskud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger