Nordjylland holder Åbent Hus<br>…

Nordjylland holder Åbent Hus

9. september 2016 - kl. 5:48 - af

Tag på byvandring med Aalborgs borgmester, økologisk middelaldermarked i Hjørring, morgendukkert ved Vesterhavet eller tag på overnatning i Vesthimmerland under åben himmel. Det er bare nogle af de mange tilbud, som der finder sted lørdag i Nordjylland under den fælles overskrift Nordjylland holder Åbent Hus.

Bag Nordjylland holder Åbent Hus står de nordjyske kommuner, Region Nordjylland, P4 Nordjylland og TV2 Nord. I hele uge 36 har de to medier stillet skarpt på de gode historier i Nordjylland, der gør nordjyderne  stolt af deres region. Det er sket under overskriften Derfor Nordjylland – En del at være stolt af.

”I vores nyhedsdækning på P4 Nordjylland og Tv2 Nord har vi fulgt landsdelens mange ildsjæle og innovative virksomheder. Vi været ude og vise landsdelens unikke natur og dykket ned i dens kreative kultur,  og vi har set på nordjydernes sammenhold, og på de muligheder vi skal skabe sammen i Nordjylland”, siger chefredaktør på TV2 Nord Jesper Christiansen.

Kampagnen kulminerer lørdag d. 10. september med et hav af spændende arrangementer over hele landsdelen,  hvor borgere og besøgende selv kan komme ud og opleve mange af de ting, der gør, at Nordjylland har en del at være stolt af.

”Vi synes, det er fantastisk at hele regionen står sammen om at vise et bredt udsnit af Nordjylland og ikke mindst invitere borgere i og udenfor Nordjylland til at være med”, siger redaktionschef på P4 Nordjylland Gitte Sørensen.

Lørdagen byder på 65 forskellige arrangementer i Nordjylland lørdag d. 10. september. I Vesthimmerland tyvstarter de allerede fredag aften, når der inviteres til overnatning under åben himmel med naturvejleder Karin Winther. Her er alle 30 pladser allerede besat, og hele lørdagen vil mulighed for at kigge forbi til de mange arrangementer over alt i Nordjylland. De fleste arrangementer foregår fra kl. 10-16. Sidste arrangementer slutter ved midnat på Mors.

”Hvor er det godt, at der bliver sat fokus på Nordjylland, herunder også Vesthimmerland. Vi har lige afholdt Europaturen med stor opbakning fra alle som deltog og besøgte Vesthimmerland. I denne uge, hvor der sættes fokus på Vesthimmerland, viser vi med stolthed hele kommunen frem og hvad der sker i sådan en enkelt uge, det er ikke småting, mange aktive borgere gør i dagligdagen en stor frivillig indsats”, siger borgmester Knud Kristensen.

I Aalborg inviterer Region Nordjylland borgerne til at kigge forbi på det nye Aalborg Universitetshospital i Aalborg Øst, og i dagens anledning kører der gratis shuttlebus fra Aalborg Busterminal til byggepladsen til nye sygehus. I Aalborg er der også mulighed for at komme på byvandring med Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen eller guidet naturvandring på Nordøststien.

Er man mere til musik, kringler og grønne råd på genbrugspladsen? Så skal man være i Hjørring hos AVV. Åbent Hus arrangementet hos affaldsselskabet er bare et af mange arrangementer i Hjørring. Her er der blandt andet også middelaldermarked, North Shore Surf i Løkken og åben havn i Hirtshals, og i de øvrige nordjyske kommuner er der lignende arrangementer. Samlet er der lørdag 65 forskellige Åbent Hus arrangementer i regionen.

Både P4 Nordjylland og TV2 Nord sender ekstra fra Nordjylland holder Åbent Hus. P4 Nordjylland er med fra morgenstunden lørdag, og TV2 Nord samler op lørdag aften med programmet Nordjylland holder Åbent Hus, som sendes på TV2 Nord Salto fra 19.30-20.45.

Man kan få et overblik over de mange åbent hus arrangementer i de nordjyske kommuner www.tv2nord.dk/derfor

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjylland holder Åbent Hus
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER