Udflytning af statslige job til<br> Hjørring gavner også Sæby

Udflytning af statslige job til
Hjørring gavner også Sæby

7. september 2016 - kl. 10:24 - af

Niels-Christian Hegelund er flyttet fra Frederiksberg til Sæby som en følge af regeringene beslutning om at flytte næsten 4000 statslige arbejdspladser væk fra København.

150 nye arbejdspladser er på plads på Arsenalvej i Hjørring og flere er på vej.

Cirka 500 af de statslige arbejdspladser blev sendt til Nordjylland, hvor udflytningen af Statens Administration og næsten 230 arbejdspladser til Hjørring var og er et af udflytningsplanens største projekter.

Kun omkring en håndfuld af de første 150 ansatte er flyttet med fra København. Teamleder Niels-Christian Hegelund sad i en anden statslig stilling, men er nu flyttet fra København til sin nye bopæl i Sæby for at blive en del af det nye hold hos Statens Administration.

Han er allerede nu glad for sin beslutning om at bosætte sig i Sæby.

– Nu er det jo relativt nyt, men jeg synes allerede nu, at jeg kan mærke, at det for det første er et spændende arbejde, men det er også rigtig dejligt at komme ud i nye omgivelser, siger Niels-Christian Hegelund.

Få hele indslaget fra TV2Nord ved at klikke her.

Derfor Nordjylland er et fælles initiativ fra vores samarbejdspartner TV2 Nord, DR P4 Nordjylland, Regionen og de 11 nordjyske kommuner.

I hele uge 36 stiller vi skarpt på det, der gør os stolt af Nordjylland og af at være nordjyder. Vi følger landsdelens mange ildsjæle og innovative virksomheder. Vi drager ud i landsdelens unikke natur og dykker ned i dens kreative kultur. Og vi ser nærmere på nordjydernes sammenhold, og på de udfordringer vi skal løse og muligheder vi skal skabe sammen i Nordjylland.

Og sidst i uge 36, lørdag den 10. september, holder hele Nordjylland åbent hus med spændende arrangementer over hele landsdelen, hvor borgere og besøgende selv kan komme ud og opleve mange af de ting, der gør, at Nordjylland har en del at være stolt af.

Følg med i Derfor Nordjylland på TV2 Nord og DR P4 Nordjylland i hele uge 36, og besøg os på Facebook, hvor du blandt andet kan læse mere om de mange aktiviteter og åbent hus arrangementer, som du kan opleve.

Besøg Derfor Nordjylland på Facebook – klik her, så kommer du hurtigt frem.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udflytning af statslige job til
Hjørring gavner også Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER