Karrieren findes lige om hjørnet…

Karrieren findes lige om hjørnet…

7. september 2016 - kl. 14:21 - af

Frederikshavn Kommune kommer til at mangle kvalificeret arbejdskraft og derfor er det vigtigt, at fastholde de unge i kommunen. Det er budskabet til folkeskolernes ældste klasser fra Uddannelsesmessen, der åbner i Frederikshavn i dag.

Svejseapparater, malerpensler og computere slås om de unges opmærksomhed i Maskinhallen i Frederikshavn. Uddannelsesmessen skal give de unge inspiration til hvilke karrieremuligheder, der er i det lokale erhvervsliv, og hvor mange uddannelser, der findes lige her hvor de kommer fra. Det er elever fra skolernes 8, 9 og 10 klasser, der prøver kræfter med at trække ledninger eller forsøger at regne den ud. 1600 elever er inviteret til messen, og arrangementet skal skabe synlighed om den mangel på kvalificeret arbejdskraft virksomhederne i området er begyndt at se tegn på. På landsplan skønner Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, at der allerede i 2020 kommer til at mangle 30.000 erhvervsuddannede i Danmark. I Frederikshavn Kommune er der ligeledes brug for at unge tager en erhvervsfaglig uddannelse på en af kommunens mange uddannelsesinstitutioner. Og bliver boende både imens og bagefter. Der er uanede karriereveje og fremtidsmuligheder, det handler bare om at få øje på dem, lyder det fra oplægsholderne på uddannelsesmessen, der også finder sted i morgen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Karrieren findes lige om hjørnet...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER