Sæby med til ægte gyser<br> ved DM ungdom i atletik

Sæby med til ægte gyser
ved DM ungdom i atletik

5. september 2016 - kl. 11:17 - af

Sæbys -14 årige Nikoline Stellan Jensen gav SIK 80 en vaske ægte gyser, da de 14-15 årige piger skulle kaste diskos på Østerbro Stadion i København i weekenden.

Nikoline kastede de første to forsøg uden for kasteretningen og fik dermed ingen markering. Det sidste forsøg kastede hun så stående, det vil sige uden rotation, og sendte diskossen ud på 26 meter, hvilket lige nøjagtigt gav hende mulighed for at komme i finalen og dermed få yderligere tre forsøg.

Dem kvitterede hun også for, med at sende diskossen ud på 33,05 meter, hvilket var ny PR og samtidig Nikolines første sølvmedalje ved et DM ungdom. FLOT FLOT, da det regnede under hele konkurrencen. Nikoline satte også PR i hammerkast med 6 m til 34,49 meter og en 4. plads, fortæller Gunnar Møller Nielsen, der er formand for atletikklubben i Sæby, SIK 80.

Kasper Larsen 17 år, plejer også at være god for en spændende længdesprings konkurrence ved DMU. Det gjorde han også i år. Han lagde ud med et spring på 6,62 meter og øgede det til 6,82 meter i tredje forsøg.

Han lå nu til at få sølv. Så skete der det samme som sidste år, at i den sidste runde blev han slået og fik bronze. Han kunne dog være godt tilfreds med sit spring da det var tæt ved hans PR og udført under de dårlige vejrforhold. Kasper satte også PR i Diskoskast til en 4.plads med 41,66 meter.

Uden for medaljerækken var Louise Østergård med ny PR i længdespring med 4,73 meter, hvilket gav en 8.plads, Janni Kristensen satte ny PR i Diskos med 26,66 meter og en 5. plads. Anne Farum fik en 5. plads i Vægtkast med 11,30 meter.

DMU havde 600 deltagere fra 47 klubber i Danmark.

Næste weekend går det løs i Ballerup, da Sæbys herrer skal forsøge at kvalificere sig til Elitedivisionen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby med til ægte gyser
ved DM ungdom i atletik'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER