Rygklinikken Østervrå slog dørene op

Rygklinikken Østervrå slog dørene op

5. september 2016 - kl. 0:22 - af

En ny fysioterapi med fokus på rygproblematikker og smertehåndtering åbnede 1. september i Østervrå Sundhedshus. Fysioterapeut og sygeplejerske Trine Falden slutter sig dermed til husets øvrige sundhedstilbud – Østervrå Lægeklinik, Tandklinikken Østervrå og Klinik for Fodterapi. Rygklinikken Østervrå er flyttet ind i husets sidste ledige afdeling, der stadig har tre ledige behandlerrum, hvis nogen skulle være interesseret?

Det var en synligt stolt Trine Falden, der tog imod de mange gæster, som torsdag eftermiddag lagde vejen forbi hendes nye domicil – Rygklinikken Østervrå. Her skal Trine Falden leve sin drøm og ambition ud – prøve sin vision af om at gøre en forskel – specielt med fokus på rygproblematikker og smertehåndtering i bred forstand.

Udover de fysioterapeutiske behandlinger tilbyder Rygklinikken Østervrå også ryg- og yogahold, hvor du kun betaler for de gange, du deltager.

I anledningen af åbningen giver Trine 20 % på de individuelle behandlinger resten af året. Du kan bestille tid på www.trinefalden.dk , hente en folder i Sundhedshuset eller følge Rygklinikken Østervrå på Facebook.

– Jeg er rigtig spændt og glæder mig virkelig meget til at skulle arbejde her i Østervrå, lyder det fra en storsmilende Trine. Hun synes, det kunne være rigtig spændende, hvis der er andre, som kunne tænke sig at flytte ind i de sidste tre behandlerrum i Sundhedshuset. – Jeg er helt klar til at dele de fælles faciliteter, forsikrer Trine.

Ledige lokaler
To af dagens gæster, ejerne af Østervrå Sundhedshus Tove og Thorkild Karlsen, glædede sig også over den nye klinik. – Vi glæder os på Trines og husets vegne, og håber, at hendes initiativ kan give andre lyst til at byde ind på de tre sidste ledige behandlerlokaler i huset, siger parret og fortsætter, vi er klar, og vi ved at resten af huset, gerne vil have flere samarbejdspartnere.

Østervrå Sundhedshus fik senest en ny læge, da læge Martin Kristensen overtog læge Torben Lemmingers praksis ved årsskiftet. Østervrå Lægeklinik har lige i øjeblikket åbent for tilgang af patienter i postnummer 9750, som kan ske ved henvendelse til borgerservice eller via borger.dk.

Lejeboliger og P-pladser
Lige bag sundhedshuset har tømrermester René Karlsen her i foråret opført et dobbelthus og endnu et hus er på vej. – Vi venter bare på grønt lys fra kommunen, så går vi i gang, fortæller René Karlsen, som håber at huset kan stå færdigt først i det nye år. Begge dobbelthuse var og er udlejet på forhånd. I forbindelse med disse byggerier er der også blevet etableret flere p-pladser med udsigt til at det daglige behov øges med flere aktiviteter i sundhedshuset.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rygklinikken Østervrå slog dørene op' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger