Ousen Spejdernes jubilæum<br> blev et tilløbsstykke

Ousen Spejdernes jubilæum
blev et tilløbsstykke

5. september 2016 - kl. 20:21 - af

Det blev en dejlig 40 års jubilæumsdag for de grønne Ousen Spejderne ved Volstup Kirke i lørdags.

Vi fik besøg af cirka 100 gæster, heraf mange nye interesserede børn med forældre, og der var gensynsglæde med ”gamle” spejdere og ledere som kom langvejs fra for at gense spejdervenner og opfriske gode minder i tiden med Ousen Spejderne – dagen blev en fantastisk dag!

Mange Spejdere og forældre havde hjulpet til med, at gøre denne dag til en fest og denne hjælp var simpelthen guld værd, fortæller Lene Thorup, som har været med i Ousen Spejderne siden begyndelsen den 1. sept 1976. Forældrene kom med kager i stor stil. Vafelbagningen og softice var også et trækplaster. Snobrødsbagning og popcorn skal der også være, når man er spejder, og der er god plads til sådanne aktiviteter her hos Ousen gruppen.

Spejderlederne havde lavet et flot museeum med lysbilleder og plancher fra spejderturer og oplevelser igennem de 40 år og heriblandt en konkurrence, Tip en 13´er – om gruppen, hvor mange havde gættet rigtigt. Den heldige vinder blev Helena Jensen fra Understed som skal i svømmehallen i Sæby.

Gæsterne kunne også få en tur i den hjemmelavet karrusel, den var et stort hit, og alle som havde lyst fik en tur. Selv 2 årige Clara med sin friske oldemor på 85 år fik en tur, Mange syntes også, at vaske en spejder var sjovt, og for nogle blev skiftetøjet nødevendigt.

Ousen gruppen takker for de flotte gaver og sponsorering til jubilæet. Interesserede børn som har lyst til at komme igen er velkommen torsdage kl 18.30 – 20.00 og familiespejder fra 3-6 årrige mødes søndag i de ulige uger kl 14-15.30, tjek evt. også www.ousenspejder.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ousen Spejdernes jubilæum
blev et tilløbsstykke'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER