Dyrk god livskvalitet – gå til danse i Sæby

Dyrk god livskvalitet – gå til danse i Sæby

5. september 2016 - kl. 0:05 - af

Motion og livsglæde – gode venner og et godt socialt netværk hænger sammen med folkedans er påstanden i Sæby Folkedanserforening, der inviterer til en ny sæson med dans på Sæbygaardskolen ledet af instruktør Vita Ugilt.

Folkedans er en sport, der kan dyrkes sammen både som par og uden partner, lover folkedanserne, der begynder efterårets sæson, tirsdag 13. september. Der danses i forskellige niveauer, men det er en god ide, at møde op fra starten, så du kan få lært de forskellige trin – også hvis du er nybegynder. – Vi laver et hold for nybegyndere, for at gennemgå nogle af de trin, som skal bruges til de forskellige danse, forklarer Kirsten Svendsen fra foreningen, og det to første gange er det gratis at være med.

Flere mænd
– Vi kunne rigtig godt tænke os at se flere mænd til dans, lyder opfordringen. Alle kan være med, og har du ingen partner, så kom alene, vi skal nok finde en løsning.

Måske har du og din partner fået mere tid til at nyde friheden sammen, så kunne folkedans være en god ide, samtidig med, at det er god motion i hyggeligt selskab med andre danseglade mennesker. – Husk, det er helt umuligt at være sur, når man danser, er påstanden.

Det er ikke nødvendigt med en særlig påklædning, vi danser i helt almindelig tøj. Vi danser på Sæbygaardskolen under ledelse af vores gode instruktør Vita Ugilt. Der danses til levende harmonika musik ved Bjarne Jensen.

Spørgsmål kan rettes til instruktør Vita Ugilt tlf. 98 46 25 33. Læs mere på www.saebyfolkedans.dk

ÅB

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dyrk god livskvalitet – gå til danse i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER