Sæby-kunstner udstiller<br> på Franks Univers

Anne Marie Lund, nummer to fra venstre, udstillede blandt andet på Sæby Havn i sommer.

Sæby-kunstner udstiller
på Franks Univers

2. september 2016 - kl. 13:04 - af

Kunstneren Anne Marie Lund fra Sæby inviterer til fernisering på sin udstilling på Franks Univers på havnen i Sæby søndag den 11. september fra klokken 14-16.

Anne Marie Lund, nummer to fra venstre på billedet fra en udstilling på Sæby Havn i sommer, er autodidakt billedkunstner og har boet det meste af sit liv i Sæby. Hun elsker naturen og tilbringer mange timer ved skov og strand.

-Den kreative proces har altid været en vigtig del af min tilværelse, men jeg begyndte først at male rigtigt i 2008. Jeg maler acryl på lærred og mikser gerne forskellige materialer. Jeg er vild med fede strukturer og har med tiden udviklet min egen stil og teknik.

-Vi bor få minutter fra Sæby Sønderstrand og derfor er det oplagt for mig at bruge strandskaller i mine billeder.

-Jeg har fundet min egen måde at lave struktur på i mine billeder, som er en lang proces, hvorefter billedet skal tørre nogle uger, inden det bliver grundmalet, og hvor jeg så tegner motivet op. Jeg bruger tit samme motiv, men ikke to billeder er ens, hvert billede er unikt. Jeg ved næsten aldrig på forhånd hvordan det endelige billede bliver, men skaber det i en lang, sjov og spændende proces.

-Lige nu er jeg meget facineret af mennesker og engle, relationer mellem mennesker og om vores følelser og tanker. Jeg har aldrig titler på mine billeder, da jeg synes det skal være op til beskueren at bedømme.

Jeg nyder at være i den kreative proces og glemmer tit tid og sted. Jeg bliver glad når jeg maler og håber at mine billeder giver beskueren en god og glad oplevelse.

Anne Marie Lund byder ved ferniseringen søndag på et glas økologisk Rosèvin og snaks og alle er Velkomne!

Kunstneren har tidligere haft følgende udstillinger: “Galleri Værftet” på Sæby Havn (billedet) Sæby Kunstnerne, “Retfærdigheden””Kunstbussen”, på Sæby Havn, ”Sly Design”, Havnen Sæby, Gabriellas Galleri, Hæstrup, Sæby Bibliotek, Nordjyske Medier, Aalborg, Sæby Kunstnerne, Sæbygård Slot, Ny Åben Kunst, Siloen, Frederikshavn, Sommerudstilling, ”Skovlyst”, Sæby”, Sansestorm”, Tolne Skovpavillon ”Kunst for alle”, Aalborg Kongres og Kulturcenter, Galleri ”Stalden”, Købmandsgården, SæbyGøgsigs Pakhus, Sindal Kunstskoven, Frederikshavn Koktvedparken, Frederikshav Fiskens Dag, Klostergydens Fisk, Sæby.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby-kunstner udstiller
på Franks Univers'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER