Dansk mesterskab til Voerså<br>…

?

Dansk mesterskab til Voerså

2. september 2016 - kl. 0:11 - af

Det er ikke noget, der sker hver dag, og det var da også i en begynderklasse, men man skal jo starte et sted. Det danske mesterskab kom i hundedressur for lydighed i klassen LP1, som er en begynderklasse.

Simone Houmann og veninden Nathalie Ranum tog til Bornholm lørdag 27. august, for at deltage i det danske mesterskab sammen med Simones hund, Exo, der er en Border Collie, og Nathalies hund Ricky.

Konkurrencen fandt sted i Hasle og blev afholdt af Dansk Kennel Klub.

Simone Houmann og Exo scorede 195,5 point ud af 200 mulige og blev dansk mester. Veninden Nathalie Ranum og Ricky havde den glæde at blive nummer to og fik hermed sølv.

Turen til Bornholm var lang, og den var da heller ikke uden besværligheder undervejs. Lidt før Ystad i Sverige gik venindernes bil i stykker, og nu var gode råd dyre, for på færgen i Ystad til Bornholm hedder det sig, at bilerne selv skal køre ombord og selv køre derfra igen. Personalet på færgen viste dog stor forståelse, og veninderne blev hjulpet ombord og nåede frem til konkurrencen rettidigt – omend med lidt stress undervejs.

Stresset må have hjulpet, for der blev slet ikke tid til at blive nervøse for hverken hunde eller førere. Det er helt naturligt, at de to veninder var i fest og stemning, da konkurrencen var slut.

Tekst. Cille Strøm

?

?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dansk mesterskab til Voerså
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger