Stor aktivitet i IF Skjold<br> Sæbys ungdomsafdeling

Stor aktivitet i IF Skjold
Sæbys ungdomsafdeling

1. september 2016 - kl. 10:53 - af

IF Skjold Sæby har lige haft alle ungdomstrænere samlet til halvårligt møde og ungdomsformand Mogens Pedersen kunne fortælle om masser af spændende aktiviteter i efterårssæsonen.

-Vi starter nu et nyt opvarmnings/træningskoncept op i samarbejde med BENEFIT Sæby og det er for ungdomsholdene i årgangene U13 til U17 drenge og piger. Konceptet hedder FIFA11+ og videnskabelige undersøgelser har vist at antallet af fodboldskader kan reduceres med cirka 30-50 procent. Vores seniorhold i danmarksserien og serie 3 er i øvrigt i fuld gang med at arbejde efter FIFA11+.

Klubbens tidligere ungdoms og førsteholdstræner Karsten Thomsen er tilbage i IF Skjold Sæby, efter et år som træner i Hjørring IF. Han bliver rådgiver for klubbens mange ungdomstrænere.

– Vi vil helt sikkert få stor gavn af de mange fodboldmæssige kompetencer som Karsten besidder, siger Mogens Pedersen.

I efterårsferien sender klubben 65 spillere og ledere til Italien for at deltage i Verona Cup. Det er klubbens U15 piger, U16 piger, samt to hold U15 drenge, der deltager i turneringen, som IF Skjold Sæby har deltaget i flere gange.

I efterårsferien arrangeres der også fodboldskole for de U10-U13 årige drenge og piger og leder af denne fodboldskole bliver Per L. Pedersen fra IF Skjold Sæby.

-Der venter derfor en kort men meget spændende efterårssæson for vore mange dygtige ungdomsspillere i klubben, fastslår ungdomsformanden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor aktivitet i IF Skjold
Sæbys ungdomsafdeling'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger