Spiseriet i Sæby er klar<br> til efterårs-menuen

Spiseriet i Sæby er klar
til efterårs-menuen

1. september 2016 - kl. 0:29 - af

Sæbys meget roste restaurant – Spiseriet – har efter en forrygende åbning i forsommeren og med stor succes i højsæsonen nu lagt an til efterårets menu og program.

Der er åbent torsdag til søndag med aftenbuffet fra klokken 17.30 til 139 kroner. Lørdag og søndag vil der også være frokostbuffet fra klokken 11.30 til 89 kroner.

Buffeten går også fra sommer til efterår med en del ændringer på det fristende bord. Der kommer blandt meget andet også oksemørbrad med rodfrugter, spareribs, Katrine Flæsk, flødekartofler og rejecocktail. Til aftenbuffeten er der også lækre oste og kage.

Der bliver i efteråret også mulighed for mad ud af huset, og så er det muligt at leje lokalerne til selskaber og arrangementer.

Fra cirka midt i november vil Spiseriet ændre til julebuffet, og der bliver også mulighed for at holde julefrokost i den populære restaurant.

Det er Jacob Jensen fra Jacobs Fiskerestaurant, der står bag den nye restaurant i det tidligere Svogers Spiseri i Den Gl. Købmandsgård i Søndergade. Svogers lukkede den 28. februar, og Jacob Jensen så helt rigtigt, da han åbnede et nyt spisested. Det er god dansk mad, og det er ganske enkelt lækkert.

Jacobs Fiskerestaurant på havnen i Sæby åbnede tidligere i år også en restaurant på adressen Ved Stranden tæt på Limfjorden i Aalborg, så god mad fra Sæby er også blevet en eksportvare til den anden side af Fjorden.

Billederne er fra sommerens lækre buffet på Spiseriet i Sæby, hvor der også var mulighed for at nyde maden udendørs.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spiseriet i Sæby er klar
til efterårs-menuen'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger