Blå sten i Ønskebrønden<br> åbnede Blå September

Blå sten i Ønskebrønden
åbnede Blå September

1. september 2016 - kl. 15:59 - af

Eventmåneden Blå September, der skal medvirke til en længere sæson, blev søsat torsdag den 1. september, hvor Turisthus Nord havde sat institutioner i Sæby og omegn stævne ved ”Ønskebrønden – med den tænksomme dreng siddende på kanten” på Sæby Torv for at byde ”Blå September” velkommen.

Dagplejere, dagplejebørn fra Sæby og Dybvad Børnehave mødte op på torvet med blå sten de alle selv havde malet på. Stenene skulle børnene lægge i ønskebrønden, og her vil de være at se hele september måned.

Der var saftevand og mariekiks til børnene, sponseret af Super Brugsen i Skagen og Nordjyske Bank i Sæby bød spontant på vingummibamser – alle var glade.

Afslutningsvis sang alle samlet ”Jeg vil male dagen blå” og ”Se min kjole”.

Turisthus Nord takker for opbakning til arrangementet og ønsker alle en dejlig ”Blå September”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Blå sten i Ønskebrønden
åbnede Blå September'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER