Blå September skaber<br> mange aktiviteter i Sæby

Blå September skaber
mange aktiviteter i Sæby

1. september 2016 - kl. 0:50 - af

Turisthus Nord er en aktiv medspiller i bestræbelserne på at få flere gæster til vores område året rundt – den såkaldte helårsturismen i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Det er blandt andet derfor, at Turisthus Nord i samarbejde med en lang række lokale aktører har lanceret Blå September, der går i luften torsdag på månedens første dag med sjove og spændende arrangementer og tilbud i hele kommunen.

Sigtet med alle event-aktiviteter er at vækste positivt, så der kommer flere overnatninger og mere omsætning i hele kommunen.

Sæby Fritidscenter & Hostel har hver dag i september måned gratis sengelinned ved alle overnatninger på alle bestillinger via hjemmesiden, og hver lørdag i september måned laver Hotel Vikings meget roste køkken “Blå September Menu”. Blot et par udvalgte eksempler på opfindsomheden.

Torsdag den 1. september klokken 09 er der børnearrangement på Sæby Torv, hvor børn fra Dybvad Børnehave har lavet Blå Sten til springvandet. Der vil være lidt godt til ganen, og alle er velkomne.

Lørdag den 3. september klokken 10.30 – 12.30 er der underholdning af Sæby Folkedanserforenings seniorer, som på Sæby Torv giver opvisning og danser med publikum. Alle er velkomne til dette arrangement, som er lavet i samarbejde med Sæby Handelsstandsforening.

Lørdag er der fra klokken 14-17  vinfestival i SuperBrugsen Sæby, hvor butiksrådet byder på stort ostebord, Skagen Bryghus tilbyder smagsprøver på gode special-øl til tonerne af Kammer baggrundsmusik serveret af Fladstrand Spillemændene. Billetter til 250 kroner købes i Super Brugsen Sæby.

Se hele programmet herunder.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Blå September skaber
mange aktiviteter i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER