Ny tribune indviet på Dybvad Stadion

Ny tribune indviet på Dybvad Stadion

31. august 2016 - kl. 8:33 - af

Fredag aften blev den nye tribune på Dybvad Stadion indviet.

Tribunen er opført for midler fra Sparekassen Sæbys Fond – og med uvurderlig hjælp fra en lang række frivillige, der hen over sommeren har stillet op med såvel arbejdskraft som redskaber og materialer.

Indvielsen blev foretaget af Boldklubbens formand, Klaus Nielsen, og afdelingsdirektør fra Spar Nord Sæby, Rikke Kloppenborg. Klaus Nielsen lagde i sin tale vægt på, hvor meget man kan få for kr. 38.500,- når blot man kan trække på gode kræfter i lokalsamfundet.

Efter indvielsen var der pølser og drikkevarer til alle tilskuere forud for aftenens serie 4-kamp mod Hals – et intenst opgør, som Dybvad Boldklub i øvrigt tabte 2-3.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny tribune indviet på Dybvad Stadion' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER