Venstre vil ikke være<br> med til skattestigning

Venstre vil ikke være
med til skattestigning

29. august 2016 - kl. 0:23 - af

Venstres borgmesterkandidat, Jytte Høyrup, afviser en foreslået skattestigning i Frederikshavn Kommune.

– Det er en udfordring at få budget 2017 til at hænge fornuftigt sammen, men det er ikke umuligt. Og det skal bestemt ikke ske ved at hæve skatten, således som SF og Enhedslisten foreslår det til byrådetsmødet på onsdag den 31. august, fastslår Jytte Høyrup.

Hun mener, at det vil være en skattestigning foretaget som en indførelse af dækningsafgift for det private erhverv.

– For pokker – det er jo netop erhvervet, der er bidragsyderen, og når vi hver dag arbejder for at tiltrække flere virksomheder, som skal være med til at opretteholde velfærden i Frederikshavn Kommune, så er en skattestigning alt anden end attraktiv lokkemad.

– Lad mig slå fast – Venstre går ikke ind for skattestigning. Vi skal nok få økonomien til at hænge sammen med de midler, der er tilgængelig. Når vi i forvejen ønsker en langt bedre rating i forhold til erhvervsvenlighed, så er det ikke skattestigningsvejen, vi skal, siger Venstres borgmesterkandidat.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre vil ikke være
med til skattestigning'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER