Konkurrence: Vind billet til<br> den store sommerkoncert

Konkurrence: Vind billet til
den store sommerkoncert

19. august 2016 - kl. 20:18 - af

I samarbejde med SparEvent giver SaebyAvis.dk fem læsere chancen for at vindeen billet hver til den store sommerkoncert på Sæbygaard søndag den 21. august klokken 16, når Aalborg Symfoniorkester med Michael Carøe, Bobo Moreno og Ria Jones som solister gæster Sæby.

Det er i sagens natur en lyn-konkurrence, så hvis du vil lege med, skal du sende en mail til redaktionen ved at klikke her og fortælle, hvem der samler trådende sammen med SparEvent. Vi skal have mailen senest lørdag den 20. august klokken 14 – så ringer vi de fem vindere op.

Aalborg Symfoniorkester tilsat rockband præsenterer Den Store Sommerkoncert 2016 med nogle af de mest spillede og elskede sange fra USA´s største hitmagere – sange som Frank Sinatra, Tom Jones, Liza Minnelli, Natalie Cole med flere har givet evigt liv.

-Man kan stadig nå at købe billet – også ved indgangen – til denne fantastiske oplevelse, hvor de dejlige ørehængere tilsættes den fornødne portion humor og charmerende underholdning fra nogle af de største danske croonere, Bobo Moreno og Michael Carøe, samt fantastiske Ria Jones. Det bliver uforglemmeligt, siger Henrik Røde Jensen, der hjælper SparEvent med at samle trådende.

Dørene åbnes en time før, og der er unummererede siddepladser.

Er du forhindret i Sæby, kan koncerten opleves i Hjørring lørdag – klik for mere info her.

Arkivfoto: Benny Wæhrens

band12_600x250

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Konkurrence: Vind billet til
den store sommerkoncert'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER