Julius og Røde har styr på<br> søndagens sommerkoncert

Julius og Røde har styr på
søndagens sommerkoncert

17. august 2016 - kl. 14:33 - af

Billetsalget går fint, og forberedelserne er godt i gang til den store sommerkoncert på Sæbygaard søndag den 21. august klokken 16, når Aalborg Symfoniorkester med Michael Carøe, Bobo Moreno og Ria Jones som solister gæster Sæby.

Aalborg Symfoniorkester præsenterer Den Store Sommerkoncert 2016 med nogle af de mest spillede og elskede sange fra USA´s største hitmagere – sange som Frank Sinatra, Tom Jones, Liza Minnelli, Natalie Cole med flere har givet evigt liv.

-Vi er i fuld gang med at gøre klar til den store sommerkoncert, og min gode ven, Julius Arenfeldt, som er Sæbygaards sidste private ejer, har været så venlig at låne os slotspladsen. Julius er 83 år og med i planlægningen hele vejen. Sådan vil jeg også være når jeg bliver 83 år, siger Henrik Røde Jensen, der samler trådene til koncerten arrangeret af SparEvent i Lønstrup.

Henrik Røde Jensen lover, at der bliver sommer og sol på søndag.

-Det bestilte jeg allerede, da vi begyndte at planlægge koncerten. Du kan stadig nå at købe billet – også ved indgangen på søndag – til denne fantastiske oplevelse, hvor de dejlige ørehængere tilsættes den fornødne portion humor og charmerende underholdning fra nogle af de største danske croonere, Bobo Moreno og Michael Carøe, samt fantastiske Ria Jones. Det bliver uforglemmeligt.

Billetter kan købes på Billetnet, i Spar Nord og på Sæby Turistbureau. Spar Nord i Sæby er hovedsponsor for koncerten, som også støttes af Sæby Golf Klub, Fonden Sæbygaard Slot og Julius Arenfeldt. Mere info om billetkøb klik her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julius og Røde har styr på
søndagens sommerkoncert'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER