Rasmus Klump Cup i Sæby på Søndag

Rasmus Klump Cup i Sæby på Søndag

12. august 2016 - kl. 14:21 - af

IF Skjold Sæby og Nordjyske Bank arrangerer søndag den 14. august, den 5. udgave af Rasmus Klump Cup. Det er en fodboldturnering for alle drenge og piger i rækkerne U7 til U9, og der bliver i år deltagelse af hele 28 hold med i alt 225 spillere.

Der kommer spillere fra Bangsbo, Flauenskjold, Gærum, Skagen, Try-Thorshøj og Skjold.

Der skal spilles i alt 53 kampe på 9 baner, før Rasmus Klump kan overrække diplomer og medaljer til alle deltagere. Ind i mellem kampene kan spillerne spise pandekager og drikke saftevand, som bliver tilberedt af Nordjyske Bank, samt friske piger fra U15 holdet i Skjold.

Nu er der kun tilbage at håbe på godt vejr, så de små poder kan få en rigtig hyggelig fodboldturnering i Sæby.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rasmus Klump Cup i Sæby på Søndag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER