Nedrykkerne fra Nørresundby var for stor en mundfuld

Nedrykkerne fra Nørresundby var for stor en mundfuld

9. august 2016 - kl. 21:48 - af

Ny oprykkerne fra Skjold fik tirsdag aften, i pokalturneringen, en smagsprøve på hvad sæsonen vil bringe. Nørresundby som netop er rykket ned fra Danmarksserien viste sig at være en større fysisk mundfuld end hjemmeholdet kunne modstå.

Rigtig mange lokale tilskuere have håbet på en bedre skæbne, da hjemmeholdet efter 10 minutters spil havde chancen for at bringe sig foran, men desværre lykkedes aktionen ikke. Herefter var det som om udeholdet blev mere dominerende, og Skjold mandskabet blev ved flere lejligheder straffet for dårlige afleveringer og kom ligeledes en overgang til at stå meget tilbagetrukket på egen banehalvdel. Det var derfor ikke voldsomt overraskende, da Nørresundby kom på scoringstavlen efter 32 minutters spil.

Hvilket blev 1. halvlegs resultat.

I anden halvleg var der chancer til begge hold, men igen var det gæsterne, der lige var et skridt foran, og de kunne derfor efter 11 minutters spil for anden gang løfte armene over en scoring. Skjolds træner Nikolaj Dorff valgte herefter at sende endnu en mand frem I forreste kæde, hvilket da også gav Skjold flere muligheder for at komme ind under mål men desværre uden scoring.

Nørresundby lukkede kampen efter en halv times spil i 2. halvleg med scoring til 3-0.

Skjold mandskabet kan derfor nu begynde at koncentrere sig om den forestående turnering, der for deres vedkommende starter på udebane i weekenden.

Næste gang der spilles hjemmekamp på Sparekassen Vendsyssel Arena er lørdag d. 20. august kl. 13.30, hvor Århus Fremad kommer på besøg.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nedrykkerne fra Nørresundby var for stor en mundfuld' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER