Voerså IFs idrætsuge på det jævne

Voerså IFs idrætsuge på det jævne

8. august 2016 - kl. 9:13 - af

– Vi oplevede lidt af alt lige fra storm, regn, stille vejr og solskin. Vi prøvede det hele ugen igennem, men alle tog det i stiv arm, som det kom. På stadion har vi haft et rimeligt besøg og fået afviklet en hel masse fodboldstævner, hvor der deltog piger, drenge, damer og herrer i alle aldre. Lidt malurt i bægeret kom der, da et par klubber meldte afbud, bare et par timer før et stævne skulle begynde, og det er ikke så godt, men er med til at ødelægge stemningen hos modpartens spillere. Men alt i alt har det været en tilfredsstillende uge, som vi i Voerså IF kan være tilfredse med, fortæller formand Ole Kristensen.

Idrætsugen blev indledt med to dages fodboldskole, og finaleresultaterne for ugen ser sådan ud.

I serie 3 vandt Dybvad 2 – 1 over Voerså. Dameseniorstævnet blev vundet af Voerså og Voersås herreseniorhold årgang 1971 – 73 besejrede det kombinerede oldboys hold fra Lyngså/Voerså med hele 13 – 2.

U 9 stævnet blev vundet af Dybvad/Hørby foran Voerså. Voersås U 12 besejrede Østervrå med 5 – 2, og for U 14 gentog det samme sig. Her vandt Voerså 5 – 3 over Østervrå.

7 mands seniorstævnet blev vundet af Dybvad, og en turneringskamp i serie 3 mellem Voerså og Ulsted blev vundet af Ulsted med 4 – 2.

Årets gadeturnering vandt Svanevej.

Old Boys
En oldboys kamp bestående af spillere fra Aalborg Chang mod det kombinerede oldboyshold fra Lyngså og Voerså, blev vundet af hjemmeholdet med 3 – 2. Det specielle ved den kamp var, at udeholdet bestod af spillere i alderen fra 55 – 79 år, mens den ældste spiller på hjemmeholdet var 54 år. Aldersmæssigt kan man i første omgang godt rynke lidt på næsen, men ikke efter man har set de herrer spille bold, for det kunne de. De kunne endda give de noget gennemsnitligt yngre spillere fra hjemmeholdet kamp til stregen.

Fire af de ældre spillere har tidligere spillet fodbold på divisionsplan. Det drejer sig om Henrik Petersen og Søren Vestergård Jensen i Chang, Lars Ubbesen i Aså og for hjemmeholdet Jens Ole Thomsen i FFI.

Fodboldspiller på 79 år
En af Aalborg Chang-spillerne var Jørgen Nielsen, der er 79 år. Han boltrede sig på banen med flere gode afleveringer og afslutninger. En enkelt gang var han nede at ligge, men var lige så hurtigt oppe igen som en 25 årig.

– Jeg nyder at spille fodbold, og det er blevet en livsstil for mig. Motion to gange om ugen bliver det til i Chang, hvor jeg spiller på holdet over 64 år. På den måde holder jeg mig i god fysisk form, og det giver ekstra livskvalitet, siger den aktive fodboldspiller.

Hestepærebanko
Lørdag eftermiddag trak Rebekka Christensen sin mors 17 årige islænderhoppe, Vigtis, ind på en feltbane med kridtstreger. 3 minutter var Vigtis om at lægge en flot hestepære på nr. 80. Det

betød, at Bjarke Laubek, Mette Kongsbak samt Anni og Tom Hansen alle pludselig blev ejer af en slagtefærdig gris, for den nette investering af bare kr. 20 -.

Idrætsugen sluttede lørdag aften med spisning og teltbal, hvor teltet var fyldt op.

Tekst og foto(s) Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Voerså IFs idrætsuge på det jævne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger