Skjold Sæby spiller tirsdag<br> pokalkamp på hjemmebane

SONY DSC

Skjold Sæby spiller tirsdag
pokalkamp på hjemmebane

8. august 2016 - kl. 18:09 - af

Skjold Sæbys dygtige fodboldherrer spiller tirsdag klokken 18.30 på Sparekassen Vendsyssel Arena i Sæby pokalkamp mod Nørresundby, som er nedrykker fra Danmarksserien, som sæbynitterne rykkede op i den 10. juni med en 2-0 sejr i Brønderslev.

Med sejren og oprykning bragte fodboldklubben atter Sæby på Danmarkskortet, og det er flot at spille i landets fjerde bedste fodboldrække.

– Vi er stadig utrolig stolte af oprykningen og de resultater, vi har opnået med et hold, hvor 17 af 18 spillere i truppen har fået deres fodboldopdragelse i Skjold Sæby, siger træner Nikolaj Dorff, som har haft ansvaret for førsteholdet i tre år – og med stor succes.

– Vi fik vores debut i Danmarksserien udsat her i weekenden på grund af ferie hos flere af vore spillere. Det var flot af modstanderne Lyseng, og vi spiller derfor første turneringskamp på søndag den 14. august klokken 13.00 i Holstebro. Første hjemmekamp i Danmarksserien er lørdag den 20. august klokken 13.30 mod Aarhus Fremad.

-Nu koncentrer vi os først om pokalkampen tirsdag på hjemmebane, hvor vi håber på mange tilskuere. Nørresundby har et godt hold efter nedrykning til Jyllandsserien før sommer, og det bliver en vanskelig opgave. Vi skal mentalt indstille os på, at festen efter oprykningen er slut, og at vi får smidt tilfredsheden efter den fine sæson. Gør vi ikke det, spiller vi i jyllandsserien igen om et år.

-Nu skal vi hver eneste gang koncentrere os fuldt ud om hver enkelt kamp i en hård række. Vores mål er at spille godt fodbold og etablere os i Danmarksserien, siger træneren.

Han vil ikke røbe holdopstillingen til pokalkampen, for Nørresundby skal ikke have den fordel at kunne lægge taktik efter Skjold Sæbys opstilling.

-Vi har i træningskampene ikke kunne stille med samme hold til kampene, så derfor er vi spændte på, hvor vi står lige nu. Vi har haft en enkelt afgang og fået fire ny emner til førsteholdstruppen. Det er en erfaren spiller fra Hanstholm, et ungt talent fra Skibsby Højene IF og så to ukrainske spillere, der kan blive meget spændende at følge.

Efter oprykning fra Jyllandsserien til Danmarksserien venter der holdet nogle længere ture til kampene.

– Vi træner tre gange om ugen og kommer til at bruge endnu mere tid på fodbolden. Der vil blive brugt mere tid, når vi er sammen ikke blot på grund af turene blandt andet meget til Århus-området, men også fordi, vi skal arbejde endnu mere seriøst. Vi glæder os til sæsonen, siger Nikolaj Dorff.

IF Skjold Sæby spiller i Danmarksserien Pulje 4 mod følgende hold:
Aarhus Fremad
Holstebro B
IF Lyseng
Lystrup IF
Randers Freja
Vatanspor
VSK Aarhus
AaB

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold Sæby spiller tirsdag
pokalkamp på hjemmebane'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER