Musikalsk søndag med<br> fisk på havnen i Sæby

Musikalsk søndag med
fisk på havnen i Sæby

7. august 2016 - kl. 10:38 - af

Det er en søndag med masser af musik og lystfiskekonkurrence på havnen i Sæby. Sommertradition med at spille Flaget ned på Sæby Havn slutter klokken 21 med sidste toner for i år, men allerede fra klokken 12 og til flagmusikken er der koncerter og underholdning på Sæby Havn.

I flere end 25 år har medlemmer af Musikkorps Sæby og Sæbygarden hver aften i skolernes sommerferie ”spillet flaget ned” på Sæby Havn. Det er en højtidelig og smuk tradition, som hen over sommeren tiltrækker i tusindvis af turister og fastboende.

Sommerens sidste flagnedspilning – søndag den 7. august klokken 21 – markeres hvert år med en friluftskoncert fra klokken 12-21 på havnen, hvor det samlede musikkorps medvirker sammen med flere andre orkestre. Bemærk aftensang i Sæby Kirke er en del af programmet fra klokken 19.15 og en halv time frem.

Programmet søndag den 7. august 2016 Sæby Havn
Kl. 12.00 – 13.00 Volstrup Harmonikaklub
Kl. 13.15 – 14.00 Farum & Brix
Kl. 14.15 – 15.00 Ibsens Kapel
Kl. 15.00 – 15.30 Sæby Folkedanserforening
Kl. 15.45 – 16.45 Sæby Tyrolerorkester
Kl. 17.00 – 17.45 Agersted Brassband
Kl. 18.00 – 19.00 Sæbygarden
Kl. 19.15 – 19.45 (Aftensang i Sæby kirke)
Kl. 20.00 – 20.45 Musikkorps Sæby
Kl. 21.00 Flagnedspilning

Sæby Open Fiskekonkurrence
Sæby Sportsfiskerklub arrangerer søndag Sæby Open fiskekonkurrence i og omkring Sæby søndag den 7. august klokken 8.00 – 15.00.

Deltagerne fisker i åen, på havnen eller på stranden. Der er præmier til største fisk i følgende arter: Makrel, hornfisk, fladfisk, havørred og anden art. Der meldes lige nu om mange makrel i området.

Der vil være mulighed for at købe pølser, vand og øl, fra klokken 11.30 ved klublokalet, og havnens spisesteder har naturligvis også åben hele dage.

Der er indvejning af deltagernes fangster ved klublokalet fra klokken 14.45 – 15.15, hvorefter der er præmie overrækkelse.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikalsk søndag med
fisk på havnen i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER