En hyggelig fredag ved<br> Dagli`Brugsen i Dybvad

En hyggelig fredag ved
Dagli`Brugsen i Dybvad

7. august 2016 - kl. 13:01 - af

Dagli’Brugsen i Dybvad havde fredag arrangeret torvedag med spisning og jazzmusik. Det gør de hert år i Dybvad blandt andet for at gøre noget for lokalsamfundet og de mange menensker, som er rigtig gode til at bakke op om den lokale brug.

I år var der fra midt på eftermiddagen underholdning for børn med trylle -og ballonshow, og der var boder med lidt af hvert og naturligvis ekstra gode tilbud i Dagli`Brugsen.

Der var også besøg af fiskebilen, som holder ved forretningen hver fredag.

– Vi solgte som altid rigtig mange franske hotdogs i løbet af eftermiddagen, og der blev til aften solgt hele 153 portioner helstegt pattegris med dejligt tilbehør. Fra klokken 18-21 spillede jazzorkestret De Galvaniserede Leoparder, og det gjorde de godt. Vi er meget glade og tilfredse med dagen, og vi vil gerne takke alle, der deltog i denne hyggelige fredag, siger formanden for Dagli`Brugsens bestyrelse, Kirsten Jensen

Foto Henrik Pedersen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En hyggelig fredag ved
Dagli`Brugsen i Dybvad'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER