Sjov og spas på Springteam<br> Sæbys springcamp

Sjov og spas på Springteam
Sæbys springcamp

5. august 2016 - kl. 13:30 - af

Det var 80 spændte og springglade drenge og piger i alderen fra 6 til 15 år, som mandag morgen mødte ind på Sæby skole med fuld opbakning.

Forældre og børn blev budt velkommen af formand Birgithe Jakobsen, og campens 13 trænere blev præsenteret. Efter der var taget afsked med forældrene, gik alle i flok til Sæby Fritidscenter, hvor der ventede flere timers spring i hallen.

Fra mandag til onsdag eftermiddag var hallen fyldt med latter og god energi. Som besøgende i fritidscenteret var man ikke i tvivl om, hvor Springteam Sæby afholdte den årlige springcamp.

Det var tre dage, hvor gymnasterne blev udfordret på nye spring, og hvor der også var rytme og yoga på programmet. Herudover blev der til alles fornøjelse bagt småkager i skolekøkkenet, og drengene og de ældste gymnaster deltog til skydning.

På en springcamp skal der også være sjov og spas, så mandag aften var der aktiviteter som tovtrækning, sækkevæddeløb, der blev lavet store sæbebobler og skumfiduser over bål.

Tirsdag eftermiddag var alle gymnaster i Sæby svømmehal, og om aftenen var der mexicaner fest. Gymnaster og trænerne var pyntet til fest. På menuen var der mexicaner pandekager, farverige paraply sodavand drinks, popcorn og kage.

Der var gang i musikken, mens der blev danset mexicaner dans, limbo og ballondans.

Onsdag sidste dag på campen, var der opvisning for forældrene. Trods ømme muskler gav alle gymnaster den gas, og viste alt hvad de havde lært. Inden der blev taget afsked fik gymnasterne en velfortjent guldmedalje.

Mandag den 15. august er der ny sæson start, hvor foreningen glæder sig til at byde nye og gamle gymnaster velkommen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sjov og spas på Springteam
Sæbys springcamp'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER