Mindeord over<br> Brian Bregendahl Pihl

Mindeord over
Brian Bregendahl Pihl

5. august 2016 - kl. 9:12 - af

Brian Bregendahl Pihl er i en alder af kun 37 år afgået ved døden.

Han døde den 28. juli efter en kompliceret hjerteoperation, der desværre ikke forløb som den skulle.

Brian var efterskolelærer på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole, hvor han blev ansat 1. august 2002. Her har han undervist i engelsk, været fodboldtræner, har haft et særligt ansvar for målmandstræningen, været kontaktlærer og var i det hele taget en drivkraft i efterskolelivets mangeartede aktiviteter.

Brian var særdeles vellidt af både elever, forældre, kolleger og ledelse. Han havde en særlig evne til altid at skabe positiv stemning omkring sig. Han havde evnen og viljen til at motivere og engagere eleverne via opmuntrende bemærkninger og anerkendende pædagogik. Mange elever har løftet sig langt ud over, hvad de selv troede var muligt, fordi Brian gav dem mere tro på sig selv og egne evner.

Han var en medarbejder alle kunne lide at samarbejde med, én som man gerne ville samarbejde med og helt generelt én man blev i godt humør af at være sammen med. Han havde altid højt humør og en frisk bemærkning serveret på rette tid og sted. Han tog ofte initiativ til at arrangere forskellige aktiviteter i fritiden sammen med sine kolleger og deres familier.

Som lærerbarn havde Brian boet sammen med sin familie på Stidsholt i en årrække. Da muligheden for at få ansættelse på skolen, var han ikke i tvivl om, at der var her, han ville være. Han holdt meget af Stidsholt.

De sociale medier optog Brian meget. Han var sjældent langt væk fra sin mobil, men alligevel var han meget aktiv med bl.a. basketball, spinning, cykling- og mountainbiking, hunde og meget mere

Han prioriterede sin familie meget højt. Han var en omsorgsfuld og kærlig mand og far for Hanne og Magne, en kærlig bror for sin søster Ditte, som han havde et helt særligt forhold til, og en vidunderlig søn for sine forældre Torben og Jytte.

Brian Pihl har sat mange særdeles positive spor hos så mange familiemedlemmer, venner, kolleger og elever, at minderne om ham vil leve videre meget længe. Dette ses tydeligt af de mange hundrede kommentarer på Facebook, hvor et af dem sammenfatter, hvad han betød:

” At man på kun 37 år kan nå at have indflydelse på så mange unge menneskers liv, må stå som et godt eksempel for alle os andre. Hjælp hvor du kan og gør hver dag dit bedste.

Hvil i fred, Brian Pihl.”

Vores tanker og dybeste medfølelse går til Brians familie i denne svære tid.

Æret være hans minde.

På vegne af kolleger og bestyrelse

Jeanette Larsen og Brian Andersson

Viceforstander  og forstander Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole

brian mindeord_600x400

Brian Bregendahl Pihl

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mindeord over
Brian Bregendahl Pihl'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER