To dages fodboldskole i Voerså IF stor succes

To dages fodboldskole i Voerså IF stor succes

4. august 2016 - kl. 7:52 - af

I forbindelse med Voerså IFs idrætsuge, var der arrangeret gratis fodboldskole for alle piger og drenge. Mange havde været på ferie med forældre og var kommet hjem igen, og forældrene var begyndt på arbejde. Det betød, mange børn bare gik rundt derhjemme uden at have ret meget at give sig til. Det blev der rådet bod på, da Voerså IF de to første dage i ugen arrangerede fodboldskole, hvor 40 børn mødte op og deltog, det bedste de havde lært.

Alle børn var velkomne til at deltage, uanset om de var medlem af klubben, spillede fodbold i en anden klub, var turister eller bare gerne ville deltage for sjov og få en oplevelse mere ud af ferien.

Oplevelser var der masser af, da det meste af tiden blev brugt til leg med bold både seriøst og masser af andre sjove ting, som kunne foretages med en bold. Trænere og instruktører deltog selv i løjerne, og det kunne børnene rigtig godt lide.

Efter de to dage var gået, var det en flok trætte børn, der sagde tak for deltagelsen. Mange af dem skal deltage i idrætsugen i forskellige stævner, men får lige et par dages hvil inden det går løs igen.

Ni trænere og instruktører, der alle spiller fodbold i Voerså IF og med Janus Friis som chef, havde stillet sig til rådighed, de to dage fodboldskolen varede og fik herved lagt sport og motion ind i egen ferie.

Vandkamp
Fodboldskolen sluttede tirsdag eftermiddag 2. august, og den sidste halve time fik børnene lov til at bestemme, hvad der skulle ske. Resultatet var næsten forudsigeligt, for aldrig så snart der blev givet frit lejde, var den store vandkamp i gang.

Behøver vi at tilføje, at hverken piger, drenge, trænere og instruktører reddede sig tørre i land.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To dages fodboldskole i Voerså IF stor succes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger