Pas godt på børnene, når<br> de snart begynder i skole

Pas godt på børnene, når
de snart begynder i skole

4. august 2016 - kl. 4:12 - af

Nu skal børnene snart begynde i skole igen, og hjælp dem godt på vej i trafikken. Rådet for Sikker Trafik har en række gode råd, og et ekstra tillægsråd fra SæbyAvis.dk til alle – store som små – er; pas på hinanden, tag hensyn, brug hellere for meget tid end for lidt tid – vi når det nok.

Hvis dit barn snart skal starte i skole, er det en god idé at træne vejen til og fra skole og SFO eller fritidshjem.

Start i sommerferien eller i nogle weekender, inden skolen starter. Der er ikke så meget trafik. Så kan I øve stille og roligt uden at have travlt.

Find den sikreste rute, hvor I skal krydse vejen færrest gange.

Hjælp dit barn sikkert på vej ved at træne sammen i trafikken – både når I går og cykler sammen. Rådet for Sikker Trafik har en række træningsøvelser, gode råd til skolestart og meget mere – for at se mere – klik her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pas godt på børnene, når
de snart begynder i skole'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER