Motion i Sæby: Beachwalk<br> og hjertestyrkende motion

Motion i Sæby: Beachwalk
og hjertestyrkende motion

4. august 2016 - kl. 12:50 - af

Det er vigtigt for helbredet at få motion. En af mulighederne herfor finder sted tirsdag den 16. august klokken 19, når Hjerteforeningen i Sæby i samarbejde med Sæby Gymnastikforening arrangerer BEACHWALK ved strandpromenaden i Sæby. Det sker med start ved Sæby Søbad.

Det er efterhånden blevet en fast tradition, at de to foreninger afholder dette arrangement, hvor man kan få en frisk travetur langs stranden, og man kan gå med eller uden stave. Stave kan medbringes eller eventuelt lånes. Før start tilbydes en let opvarmning.

Motion øger sundheden. Det er vigtigt at få pulsen op, hvilket indebærer, at hjertets muskel bliver trænet, og det pumper blodet hurtigere rundt i kroppen, hvorved der kommer næring rundt til kroppens muskler.

Når musklerne bruges og bliver varme, øges forbrændingen, som giver bonus i form af øget livskvalitet, og når forbrændingen går op, går vægten som regel ned.

-Dermed er man ved sagens kerne, påpeger formand for Hjerteforeningens i Sæby, Kisser Kejser Olsen, og formand for Sæby Gymnastikforening, Stine Bæk Sørensen: risikoen for hjerte-kar- sygdomme formindskes!

En sund sjæl i et sundt legeme er jo, hvad de fleste mennesker ønsker sig, og det kommer, når kroppens muskler – incl. hjertet – bliver brugt. Hele kroppen har bedst af at blive brugt, og netop det sker, når man går en frisk tur eller laver anden form for motion. Velværet stiger automatisk i takt med aktivitetsniveauet.

Det er gratis at deltage, og efter turen byder arrangørerne på vand og frugt, og man håber at se rigtig mange til en frisk travetur.

Samarbejde med Benefit Sæby
Desuden påregner Hjerteforeningen Sæby atter i det kommende efterår at tilbyde ugentlig hjertestyrkende motion i samarbejde med Benefit Sæby – specielt tilrettelagt for folk, der har eller har haft problemer med hjertet; men også helt raske personer kan deltage og få stort udbytte af træningen.

Der er endnu få ledige pladser, men hurtig tilmelding tilrådes, og det kan ske på telefon 25271204. Der påregnes start den 22. august.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Motion i Sæby: Beachwalk
og hjertestyrkende motion'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER