Klostergydens Fisk<br> efterlyser deres bog

Klostergydens Fisk
efterlyser deres bog

4. august 2016 - kl. 15:00 - af

Øv øv øv! Vores bog fra Skagen Fiskerestaurant er væk, hvilket jeg selvfølgelig er ufattelig kede af, da der er tale om en personlig gave og en fantastisk bog, som jeg fik i forbindelse med forretningens åbning.

Så skriver Helene Aaen fra Klostergydens Fisk på havnen i Sæby, som efterlyser deres bog.

-På første side i bogen er skrevet en hilsen fra Jan Vittrup til familien Aaen, hvilket den kan kendes på. Bogen har høj affektionsværdi for forretningen, og vi vil naturligvis gerne have den retur hurtigst muligt, fortæller Helene Aaen.

Bogen forsvandt torsdag eftermiddag, hvor personer i butikken stod og kiggede i den. Måske har de troet, bogen var til at tage med hjem, måske er forklaringen en anden, men hvis nogen ser bogen, så aflever den meget gerne i Klostergydens Fisk eller ring til Helene Aaen på telefon 98464240.

– Så skal vi nok kvittere med noget godt fisk fra butikken, lyder det fra Helene Aaen.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klostergydens Fisk
efterlyser deres bog'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER