Selv skibshunden er glad<br> for at besøge Sæby

Selv skibshunden er glad
for at besøge Sæby

29. juli 2016 - kl. 3:49 - af

En del af Sæbys mange gæster i disse dage har deres bedste ven med, og det er der god fornuft i med al den dejlige natur, der er i området. Det kalder ligefrem på en luftetur.

Vi mødte på havnen og på en dejlig båd denne herlige vovse, som vist nok slappede af med at kigge på alle de mange på to ben – og enkelte med fire – og måske tænkte hunden, at det er dejligt at se så mange af dens bedste venner nyde tilværelsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Selv skibshunden er glad
for at besøge Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER