Sæby El og Sikring Nord<br> vil bevare Skovlyst

Sæby El og Sikring Nord
vil bevare Skovlyst

27. juli 2016 - kl. 10:43 - af

Der er brug for økonomisk opbakning, hvis et af Sæbys kendte vartegn, Skovlyst i Sæbygaard Skov, skal bevares og fornyes.

Derfor arbejder en indsamlingsgruppe lige nu hårdt for at indsamle 180.000 kroner, som er den meget favorable pris fra Niras for at få lavet en projektbeskrivelse, så der bliver mulighed for at søge større fonde om midler til en senere renovering af det idylliske sted i den smukke skov. Senere kan der oprettes en fond, så der kan søges store midler hjem til projektet og dermed Sæby.

Bygningen er slidt, og en renovering er nødvendig for at sikre Skovlyst som et folkets kulturhus.

Her har mange mennesker gode minder om en udflugt, en teateroplevelse inde eller ude, en koncert, måske et bal eller måske en vellykket privat fest, som huset kan lejes til.

Lars Andersen fra Sæby El og Sikring Nord på havnen i Sæby er en af de virksomheder, der bakker op om indsamlingen.

– Vi støtter gerne op om at bevare Skovlyst, for det er en vigtig del af Sæby. Skovlyst har jo en god historie, og jeg har blandt andet fået fortalt af mine forældre, hvordan de kom meget på Skovlyst i sin tid. Vi er glade for at kunne bidrage til indsamlingsgruppens arbejde, siger Lars Andersen.

Sæby EL på adressen Havnen 16 servicerer kunderne med alt i el­-arbejde samt salg af el-apparater i den spændende butik og reparation af hvidevare. Sæby El har egen hvidevarebutik og reparerer på værkstedet og hos kunden for eksempel vaskemaskiner og belysning mm.

Der er i alt ansat cirka 20 i virksomhederne, og de specialuddannede el-­installatører og elektrikere kører også uden for bygrænsen til blandt andet Frederikshavn, Dronninglund og Aalborg og løser alle typer el-­opgaver for både private, offentlige samt erhvervskunder.

Sæby EL A/S blev etableret i 2002 og har siden konstant bygget på med ekspertise, og virksomheden har vokset sig større og større. Se mere om Sæby El ved at klikke her.

Virksomhedens kompetencer dækker bredt inden for el-­området:

El­-installationer
Salg og reparation af hårde hvidevarer
Salg og montage af varmepumper
Termografering
LED­belysning

-Vi er fleksible og hurtige og sikrer altid, at vores kunder får de bedste løsninger på deres el-opgaver. Vi slår os op på kvalitet til konkurrencedygtige priser, og vi gør en dyd ud af at give alle vores kunder den bedste service. Det er vigtigt for os, siger Lars Andersen.

Sæby EL tilbyder alt i sikring
I huset på havnen i Sæby findes også Sikring Nord A/S, der udfører alt inden for sikring af hjemmet, butikker, kontorer, lagerbygninger og andre særligt udsatte lokaler. Under sikring hører blandt andet tågesikring, tyveri­, vandskade­, og brandalarmer, adgangskontrol samt tv­-overvågning. Se mere om Sikring Nord ved at klikke her.

Indsamlingen til bevarelse og fornyelse af Skovlyst
Hvis du vil vide mere, give en hånd med og meget gerne støtte, kan du kontakte indsamlingsgruppen:
Margaretha Cedergren telefon 27506169
Lars Dittmer telefon 51253637
Leif Rasmussen 30352910

Du kan følge indsamling og projektet på Facebook: Bevar Skovlyst

De Støtter indsamlingen:
Her er en oversigt over, hvor mange penge vi har fået indsamlet indtil videre.  Vi siger stort tak til dem som har støttet, og håber selvfølgelig, at mange flere vil gøre det samme.

RealMæglerne Just & Saabye ApS, Søndergade 8D, Sæby
Sæby EL og Sikring Nord, Sæby
SæbyAvis.dk, Sæby

Vi håber, at gode mennesker i Sæby og omegn, vil støtte os med dette projekt, så der atter kan blive spillet en masse teater ude og inde, være koncerter udendørs, samt masser af fester og andet på skovlyst!. Vi mangler per 27. juli 2016 dog stadig 162.000 kroner, for at vi kan få lavet en ordentlig projekt beskrivelse og søgt fonde om istandsættelse.

Udklip skovlyst plakat indsamling_400x600

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby El og Sikring Nord
vil bevare Skovlyst'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger