Mange planer for Skovlyst men først skal det reddes

Mange planer for Skovlyst men først skal det reddes

27. juli 2016 - kl. 12:21 - af

Det flotte og historiske hus i Sæbygaard Skov – Skovlyst – kan igen blive et kultursted for en bred målgruppe med stærke tilbud, der kan supplere andre kulturtilbud i byen og kommunen.

Skovlyst er dog så ramt af tidens tand, at der er brug for en omfattende renovering, og det kræver i første omgang, at der kan skaffes 180.000 kroner til en præcis beskrivelse af, hvad der skal laves.

Planen er at oprette en Fond til at drive Skovlyst, og det kræver en grund projektbeskrivelse. Derefter kan der søges midler fra større fonde, som plejer at støtte op om bevaringsprojekter, som det i Sæbygaard Skov.

Bliver der ikke i løbet af kort tid indsamlet de nødvendige 180.000 kroner, risiker man, at Skovlyst forfalder og rives ned.

Der er dannet en indsamlingsgruppe med nye, friske kræfter, som står bag arbejdet med at bevare og renovere det skønne hus Skovlyst i Sæby.

Gruppen håber, at gode mennesker i Sæby og omegn, vil støtte med dette projekt, så der atter kan blive spillet en masse teater ude og inde, være koncerter udendørs, samt masser af fester og andet på skovlyst.

Der skal bruges 180.000 kroner – SNART – for at få lavet en ordentlig projekt beskrivelse, så fonde kan søges om midler til istandsættelse. Følg arbejdet på www.saebyavis.dk – vi bakker op om den gode sag. Alle kan støtte. Læs mere ved at klikke her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mange planer for Skovlyst men først skal det reddes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER