Kun to ledige sommerhuse<br> i Sæby-området i to uger

Kun to ledige sommerhuse
i Sæby-området i to uger

27. juli 2016 - kl. 12:45 - af

To uger med blot to ledige sommerhuse til udlejning i Sæby-området understreger fornemmelsen af rigtig mange mennesker i området lige nu.

Campaya.dk er en af Danmarks største udlejere af sommerhuse med 227 sommerhuse i Sæby. Kun to af dem var ledige i sidste uge, mens der også kun er to ledige i denne uge 30. Belægningsprocenten er således næsten 100, hvilket er ret bemærkelsesværdigt.

Det oplyser Campaya.dk, som har samlet størstedelen af sommerhusene fra udlejningsbureauer og en lang række private udlejere ét sted. Tallene giver derfor et godt billede af den samlede sommerhusudlejning i området.

I de kommende uger er der også kun få sommerhuse tilbage, og Campaya.dk oplyser, at de har oplevet en større efterspørgsel på husene i Sæby-området sammenlignet med tidligere år.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kun to ledige sommerhuse
i Sæby-området i to uger'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER