Nordjyder giver tyvene nem<br> adgang til værdierne

Nordjyder giver tyvene nem
adgang til værdierne

25. juli 2016 - kl. 15:13 - af

Det giver tyveknægte store muligheder, at nordjyderne ofte lader døren være ulåst, når de opholder sig i hjemmet.

I Nordjylland lader 39 procent døren stå ulåst, når de er hjemme. Det er mere end dobbelt så mange som i Hovedstaden. Og det giver tyvene muligheder.

Låser du døren, når du er hjemme? Sidder man i haven eller på altanen med ulåst hoveddør, kan man helt uden at opdage det få ubudne gæster. Og skulle uheldet være ude, kan den ulåste dør have konsekvenser for, hvordan tyveriet bliver dækket af forsikringen. Alligevel låser gennemsnitligt 29 procent af danskerne ikke døren, når de er hjemme.

I Nordjylland ligger man over gennemsnit. Her er det nemlig 39 procent, som ikke sørger for at låse hoveddøren, når de er derhjemme. Til sammenligning er det kun 18 procent i Hovedstaden. Det viser en ny undersøgelse lavet af TNS Gallup for Gjensidige Forsikring.

TV2Nord har meget mere om sagen – klik her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyder giver tyvene nem
adgang til værdierne'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER