Frederikshavn Kommune søger<br> ansat med løntilskud til skole

Frederikshavn Kommune søger
ansat med løntilskud til skole

24. juli 2016 - kl. 22:10 - af

Frederikshavn Kommune søger piccolo/piccoline til kontor på Hørby/Dybvad Skole.

Der er tale om et job med løntilskud på den kommunale skole, som hører under Skoledistrikt Syd består af skoleafdelingerne Sæby, Sæbygaard, Torslev, Hørby-Dybvad og Stensnæs. Tiltrædelse 1. september.

Fra jobopslaget:
Inden du søger dette job, skal du undersøge, om du er berettiget til at få et job med løntilskud. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale Jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af Jobcentrets samarbejdspartnere, er det dem, som du skal spørge. Din arbejdsgiver skal have jobbet godkendt skriftligt af Jobcentret, inden du påbegynder en ansættelse med løntilskud.I samarbejde med det faste personale deltage i følgende arbejdsopgaver: telefonbetjening, kopiering af materiale, mødeservicering, være ekstra hånd i forbindelse med pasning af skolebod, oprydning + forefaldende arbejde i forbindelse med dette.

Der er ansøgninsfrist 18. august. Læs mere og søg via dette link

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommune søger
ansat med løntilskud til skole'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER