Sæby Redningsstation kaldt<br> til hjælp ved Frederikshavn

Sæby Redningsstation kaldt
til hjælp ved Frederikshavn

23. juli 2016 - kl. 10:35 - af

Sæby Redningsstation blev fredag aften kaldt til assistance nord for Frederikshavn.
Klokken 19.14 indløb der alarm-sms fra politiets alarmcentral, at der ved Nordre Skanse nord for Frederikshavn Havn, var observeret en væltet vandscooter og en mand i vandet cirka 750 meter ude.

Redningsbåden fra Sæby FRB11 var hurtigt fremme ved positionen klokken 19.33. Her kunne det konstateres, at manden selv havde bjærget sig i land med hjælp fra hans makker, som ligeledes var på vandscooter.

Udover Sæby Redningsstation var der tilkaldt politi, ambulance, paramediciner og helikopter til hjælp med eventuelt eftersøgning på havet.

Efter at Redningsstationens mandskab havde talt med politiet og manden fra vandscooteren og kunne konstatere, at der ikke drev yderligere ting som for eksempel baderinge og lignende rundt, som kunne udløse endnu en aktion, returnerede FRB11 til stationen i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Redningsstation kaldt
til hjælp ved Frederikshavn'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER