Mange til lørdagstræf for<br> fuld udblæsning i Sæby

Mange til lørdagstræf for
fuld udblæsning i Sæby

23. juli 2016 - kl. 18:27 - af

Se også film – Der kom mange besøgende lørdag på Grøn’s AMU Centers anlæg i Sæby, som havde inviterer til en-dags-træffet Altid Drengerøv sammen med Mo Byg & Facade på og ved det fine køreanlæg på Kjelgaardsvej 4 i Sæby.

De mange mennesker fik serveret masser af underholdning og fart på som for eksempel MC Stunt, hvor Urban Vikings lavede vanvittige tricks og stunts på deres mc’ere.

Fire dygtige driftere lavede med de stærke hestekræfter røg og pressede bilerne til det yderste. Der var udstillet specielle biler og mc’ere fra hele landet blandt andet Knight Rider, og publikum kunne på dagen også få målt deres egen bils effekt. Se TV2Nords indslag ved at klikke her.

Der blev spist og drukket godt i boderne samt handlet lystigt på den store markedsplads med nogle af Danmarks største shops inden for styling, tuning og bilstereo.

Foto: Camilla Hjortholm.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mange til lørdagstræf for
fuld udblæsning i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER