Lørdag er sidste dag med<br> HopHans i Sæby i år

Foto: Camilla Hjortholm

Lørdag er sidste dag med
HopHans i Sæby i år

23. juli 2016 - kl. 0:23 - af

Sæby Handelsstandsforening har i hele uge 29 i samarbejde med HopHans arrangeret stort legeland på Paradisjorden ved Havnen i Sæby.

Dette kæmpe legeland, som bestå af ikke mindre end ni forskellige legefaciliteter, har været rigtig godt besøgt indtil videre, og der er stadig mulighed for at få det hele prøvet af lørdag, inden der bliver lukket ned for i år.

Avisen har spurgt Peter fra HopHans, om successen skal gentages til næste år, og han fortæller, at når det hele er taget ned i morgen, og der er talt med alle medarbejderne, skal der evalueres på det.

Så vil det vise sig, om børnene igen til næste år skal have mulighed for at hoppe og lege sig gennem en hel uge på Paradisjorden ved Havnen.

Foto: Camilla Hjortholm

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lørdag er sidste dag med
HopHans i Sæby i år'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER