Langs Vejen: Madsen,<br> Møller og From i Sæsing

Langs Vejen: Madsen,
Møller og From i Sæsing

22. juli 2016 - kl. 1:01 - af

Fredag den 28. oktober klokken 20 rammer en fantastisk trio KulturcenterVendsyssel i Sæsing nær Østervrå.

Det er ingen ringere end Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From, der på vej landet rundt med deres akustiske turne har fundet tid til at spille i kulturcentret på adressen Sæby Landevej 417 langs vejen mellem Hjørring og Sæby.

Det bliver vist nok den eneste koncert nord for fjorden med de herrer, som har henrykket stort set alle koncertsteder i det ganske land gennem mange år.

Det bliver en koncert med højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustisk versioner af Madsens sange, der trioens varemærke – og numre fra seneste album ”Godt Nyt”, der har fået de flotteste anmeldelser med overskrifter som ”Madsens mesterværk”.

Der er mulighed for at tilkøbe spisning med maden leveret af Jan Petersen, Golf Caféen i Hjørring. Spisearrangementet inden koncerten begynder klokken 18.

Billetterne kan købes via dette link.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Langs Vejen: Madsen,
Møller og From i Sæsing'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER