Tre hurtige kørere havde<br> god fart på i Finland

Tre hurtige kørere havde
god fart på i Finland

20. juli 2016 - kl. 12:13 - af

Frederikshavn Sæby Auto Sport havde i weekenden tre kørere i Finland til anden afdeling af Nordeuropæisk mesterskab (NEZ), og det kørte godt for de lokale.

Der var cirka 150 kørere, som havde taget den lange tur til Kouvola i Finland.

FSAS’ Mathias Laulund kører i klassen 85cc, hvor man er mellem 9 og 13 år. Han havde i første indledende runde en anden plads, i anden indledende runde en tredje plads, i tredje indledende runde en anden plads, og i finalen fik han en fjerde plads. Samlet i NEZ ligger Mathias 3’er.

I finalen fik Mathias en rigtig god start, hvor han lå nummer to op til første sving, men på grund af grus på asfalten, snurrede han rundt, og måtte derfor køre sig op igennem feltet, hvor han så endte på en fjerde plads.

FSAS’ Casper B. Larsen i klassen 250cc havde i første indledende runde en anden plads, i anden indledende runde en anden plads, i tredje indledende runde en tredje plads, og i finalen fik han en femte plads. Samlet i NEZ ligger Casper som 2’er.

Det er nogle rigtig dygtige kørere i denne klasse, så derfor har opsætningen på karten en stor betydning.

FSAS’ Mads S. Pedersen i klassen 650cc havde en forrygende weekend. I første indledende runde fik han en førsteplads, i anden indledende runde fik han en anden plads, i tredje indledende runde fik han en første plads, og i finalen vandt han.

I denne weekend havde Mads fundet den rigtige opsætning til karten og banen, og samtidigt holdt han kabelet stramt og var flyvende i finalen.

Hvis man har lyst at se alle disse dygtige mennesker i aktion, så skal de alle sammen køre på Ørnedalsbanen i Sæby i uge 30, hvor der bliver holdt Motorsportsfestival.

Hvis nogle er interesseret i at følge Mathias, Casper eller Mads, så kan de følges på Facebook.
Mathias Laulund – Laulund Motorsport
Casper B. Larsen – CBL Crosskart
Mads S. Pedersen – Panik Motorsport.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tre hurtige kørere havde
god fart på i Finland'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER