Sæby Sportscafé havde<br> mange gæster til åbning

Sæby Sportscafé havde
mange gæster til åbning

17. juli 2016 - kl. 8:00 - af

Det strømmede til med gæster, da Sæbys nye mødested, Sæby Sports Café, lørdag havde inviteret til åbnings-reception på adressen Pindborggade 19, hvor der var mulighed for at se nærmere på de flotte lokaler.

Værten Kurth Larsen havde travlt med at byde velkommen og hilse på de mange gæster, og  personalet arbejdede hurtigt og effektiv med at servere pølser og øl-vin-sodavand til receptionsgæsterne.

Der lød mange flotte ord og rosende omtale af byens nye sportscafé, som er smukt indrettet i den tidligere farvehandel. Der er åbent alle dage fra 10-24 og endnu længere, når der er store sportskampe at vise på storskærmen. Der er nemlig bevilling til klokken 05 i mødestedet, hvor alle aldre er meget velkomne.

Der vises hver dag sport enten på storskærm eller de andre, mindre skærme i sportscaféen, og nu er fodboldens superliga begyndt. Snart er der international fodbold, OL og de cykler stadig i Frankrig. Når vinteren bakker på vises i Sæby Sportscafé også ishockey og andre vintersportsgrene.

– Sportscaféen er jo et sted, hvor alle kan komme hele dagen og nyde kaffe og kage, benytte alle vores forskellige brætspil, dart, billard, spillehal og så videre, og så er der også god mad. Vi vil meget gerne lægge lokaler til forskellige turneringer for firmaer og privatpersoner, så kom bare ned og få en snak, så finder vi ud af det, siger værten.

Læs mere om Sæby Sportscafé ved at klikke her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Sportscafé havde
mange gæster til åbning'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger