Lieder-aften i Sæby Kirke<br> med sopran og pianist

Lieder-aften i Sæby Kirke
med sopran og pianist

17. juli 2016 - kl. 21:13 - af

Torsdag den 21. juli klokken 19.30 kan man i Sæby Kirke opleve en Lieder-aften med sopranen Signe Asmussen og Jesper Koch på klaver.

Koncerten er led i den klassiske Vendsyssel Festival og arrangeres af Sæby Menighedsråd.

Sopranen Signe Asmussen har for længst slået sit navn fast som én af de mest alsidige og karismatiske yngre sangerinder, og ved koncerten i Sæby Kirke bliver hun ledsaget af pianisten og komponisten Jesper Koch.

De to kunstnere tager udgangspunkt i senromantiske lieder og fører lytterne frem til lieder og arier af nulevende, danske komponister som blandt andre Schubert, Richard Strauss, Erik Korngold, Jesper Koch, Erik Nordby og Ivan Høiberg.

Der bliver således brug for det store, udtryksmæssige register ved aftenens koncert, der byder på et møde med to meget spændende kunstnere.

Billetpris: 100 kroner.

Billetter kan købes ved indgangen fra 45 minutter før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne. Læs mere om billetkøb her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lieder-aften i Sæby Kirke
med sopran og pianist'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER