Festlig lørdag med jazz, kunst<br> og smag på torvet i Sæby

Festlig lørdag med jazz, kunst
og smag på torvet i Sæby

17. juli 2016 - kl. 7:42 - af

”Smagsoplevelser og Kunsthåndværk” på Sæby Torv var lørdag tilsat dejlig jazz, og løjerne fortsætter søndag, hvor teltet på torvet åbner klokken 10 med hele 15 nordjyske udstillere, der er klar med oplevelser, både for krop og sjæl.

Butikkerne har åbent begge dage, og mon ikke der også her kan gøres en god handel.

Lørdag var der god gang i handlen og blandt andet lang kø hos Matas med fronten lige ud til torvet, fuldt hus i den nye restaurant Spiseriet og mange mennesker i byen.

Lørdag den 16. juli var en dag med god musik, smagsoplevelser og kunsthåndværk på torvet i dejlige Sæby. Jazz Men Four – et nyt gammelt jazzband fra det nordlige Jylland med rødder i Skagen og Aalbæk – leverede smukke toner med de rutinerede Bjarne Pedersen – saxofoner og vokal, Henrik Krarup – Piano, Jan Christiansen – Trommer og Vokal, og en gæst på Gulvbas. Tag en lytter herunder…

Bjarne, Henrik og Jan var i mange år en del af hedengangne, “Knasterne” og har herudover, været involveret i alt fra balmusik, til Gospel, kor, Big Band, Harmonikamusik og meget andet  siden de glade tressere.

De tre gamle bliver ved hver træden op suppleret med en herre på gulvbas. De fleste kroge i Danmark, er blevet aflagt et besøg i en eller anden sammenhæng, og disse efterhånden voksne mænd nyder at bruge lidt fritid med herlig og glad Jazz.

Repertoiret spænder vidt, lige fra Jazz standards, New Orleans stilen, til Blues og danske sange i swingende versioner. Et af forbillederne, er Fessors Big City Band, der indtil 2003 hærgede de danske scener med glad Jazz, på deres helt egen facon.

Mange spændende aktiviteter i Sæby
Også i den kommende uge er der masser af spændende aktiviteter i Sæby med blandt andet ravjagt, åbne museer, udflugter og meget mere. Besøg Sæby Turistbureau i Algade og få mere at vide.

For børn og barnlige sjæle har Handelsstanden i samarbejde med HopHans i uge 29 arrangeret stort legeland på Paradisjorden ved Havnen i Sæby. Dette kæmpe legeland kan prøves og testes hele ugen, så mon ikke lysterne i den retning også bliver styret.

Legelandet er åbent hver dag kl. 11-17.

Billeder fra lørdag den 16. juli 2016 på Sæby Torv

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Festlig lørdag med jazz, kunst
og smag på torvet i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger