Berg Hairstyler i Sæby<br> fik stjålet alle saksene

Berg Hairstyler i Sæby
fik stjålet alle saksene

12. juli 2016 - kl. 12:55 - af

Berg Hairstyler i Vestergade i Sæby fik i løbet af natten stjålet alle sakse, så tirsdag kan ejeren Marie Louise Brøndum kun farve hår. Onsdag er normal lukkedag, og fra torsdag kan Berg Hairstyler arbejde med de nye sakse, der allerede er bestilt.

-De har ribbet salonen for stort set alt lige fra alle mine sakse, føntørrere, krøljern, maskiner, penge og sågar plastre har de hugget. De er rigtig træls, siger Marie Louise Brøndum.

Tyvene er kommet ind via et vindue bagved og ved brug af et koben, som tyvene glemte at få med sig.

– Jeg har ringet rundt og advaret de andre saloner i Sæby, men ingen af dem har haft indbrud. Jeg ved, at der i løbet af natten også er begået indbrud hos Uno-X i Sæby, hvor der også er brugt koben, fortæller Marie Louise Brøndum.

Det bekræfter Rode Andreasen fra Uno-X i Sæby, hvor tyvene primært har rodet alt til efter at være brudt ind på kontoret.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Berg Hairstyler i Sæby
fik stjålet alle saksene'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER