Nyt og opdateret bykort<br> og cykelkort over Sæby

Nyt og opdateret bykort
og cykelkort over Sæby

10. juli 2016 - kl. 13:03 - af

Der er nu et nyt og opdateret bykort og cykelkort over Sæby og omegn, som byder på mange muligheder for spændende og gode oplevelser i en flot natur og i en by med sin helt specielle, idyliske atmosfære, dygtige kunstværkere, gode spisesteder og et bredt udvalg af butikker.

Kortet kan hentes på Sæby Turistburau i Algade, som har åbent alle dage i denne dejlige sommertid.

Har du lyst at komme med rundt i Sæby, så klik på filmen her under. God tur.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt og opdateret bykort
og cykelkort over Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER