Er du til spil, sport<br> og hyggeligt samvær?

SONY DSC

Er du til spil, sport
og hyggeligt samvær?

10. juli 2016 - kl. 19:34 - af

Sæby har fået en rigtig spændende sportscafé, som er et mødested for såvel unge som ældre.

Sæby Sportscafe er efter første dag lørdag nu åben alle dage fra klokken 10 til lidt i midnat i den tidligere farvehandel på hjørnet af Pindborggade og Søndergade. Cafeen åbner ganske vist officielt først lørdag den 16. juli med reception for alle fra klokken 13-16 med gratis fadøl og pølser.

Kurth Larsen fik allerede for syv år siden den gode ide til sportscaféen, men han fik i første omgang afslag fra kommunen og modstand mod spillemaskiner, så der skulle adskillige tovtrækkerier til, før det endelig lykkedes at få tilladelse til at åbne sportscafeen.

Indehaveren pointerer meget kraftigt, at stedet IKKE er et værtshus, men et mødested for unge og ældre, som måske har en fælles interesse for sport og/eller spil i alle afskygninger.

-Vi har alle former for brætspil, dart, pool og spillehal, ligesom der er mulighed for at se alle de store sportsarrangementer i tv på storskærm. Vi lukker normalt til midnat, men vi har faktisk en 05-bevilling, så folk kan komme her og se de store boksekampe, amerikansk fodbold, det kommende OL og andre store sportsbegivenheder, der sendes om natten.

Kurth Larsen lover, at alt er på plads i den cirka 240 kvadratmeter store sportscafé til den officielle åbning på lørdag.

-Vi venter endnu på de sidste spilleautomater og på at få installeret det hele fra Danske Spil med tips og lotto, og så bruger vi også de kommende dage til at få sportstrøjer, billeder med videre op på væggene, så det bliver en rigtig sportscafé.

I Sæby Sportscafe kan man også købe mad som sandwich, burger, kylling, pommes frittes, nachos og lignende samt kolde og varme drikke og kage, og der er også mulighed for Take Away.

-Vi vil rigtig gerne, at sportscaféen bliver et mødested for alle aldre. For eksempel vil vi gerne invitere de lidt ældre til at komme her i dagtimerne og spille skak, pool eller andre spil, så de også her har et mødested om eftermiddagen. De er naturligvis også velkommen om aftenen, hvad enden det er til hygge, spil eller de store sportsarrangementer, der sendes på storskærm.

Så kik forbi og se byens nye lækre Sportscafe.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Er du til spil, sport
og hyggeligt samvær?'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER