Revisionsfirmaet Peter Berg søger medarbejdere

Revisionsfirmaet Peter Berg søger medarbejdere

9. juli 2016 - kl. 0:17 - af

Vi søger 2 nye medarbejdere til vores revisionskontor, beliggende i egne lokaler i den skønne by Sæby.

Som ansat her på kontoret lægges der ikke vægt på væsentligt overarbejde, idet der ikke forventes overarbejde i statusperioden på over 100 timer. Indeværende år har der i gennemsnit været ca. 35 timer pr medarbejder.

Vi er et mindre revisionskontor med 1 registreret revisor og 3 ansatte. Vores kunder er en god spredning af mindre og mellemstore kunder, og vores kunder kommer som regel fra Nordjylland.

Arbejdsopgaverne er meget svingende lige fra lønkørsel, bogføring, regnskab, revision, skat og rådgivning m.v.. Der kan forventes, vekslende arbejdsopgaver. Indehaver driver kontoret efter bl.a. følgende princip: “Hvis vi ikke har noget at lave, skal vi blot holde fri.” Vi er ikke “klogere” end vores kunder. Vi er et team, som “blot” skal have en vis stor kvalitet i arbejdsopgaveløsningen, således at vores kunder er med til at “skaffe” nye kunder, hvilket vores hjemmeside er et udtryk for: www.peter-berg.dk.

Vi vil gerne have medarbejdere, som er villige til at lære noget nyt men også medarbejdere, der vil være med til at lære andre noget. Vores edb-løsning er en C5-bogføringsløsning med tilhørende regnskabsprogram fra Inventio. Der for vil vi selvfølgelig gerne have medarbejdere, der har haft tilknytning til et revisionskontor, men dette er ikke en betingelse, blot man har mod på oplæring.

Den geografiske spredning ser vi som en mulighed for altid at sætte det stærkeste hold til den konkrete opgave – og som en styrkelse af mulighederne for faglig sparring, uddannelse mv. – uanset om opgaven vedrører revision, regnskab, skat eller moms. Vi lægger stor vægt på, at vi ikke arbejder mere end højest nødvendigt, da balancen mellem arbejde og fritid er vigtig for en god trivsel.

Ansøgningsfrist er sat til 31. juli 2016, idet kontoret holder helt sommerferielukket i ugerne 28-30, men Peter Berg kan selvfølgelig træffes på tlf. 2395 1844, men også på kontorets tlf. 9846 1844.

Du bedes sende din ansøgning til peter@peter-berg.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som ny medarbejder.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Revisionsfirmaet Peter Berg søger medarbejdere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER